Saptamana aceasta, creatoarea de moda Doina Levintza va prezinta o editie speciala a emisiunii Levintza prezinta, dedicata lui Jean Paul Gaultier.

Unul dintre cei mai prolifici designeri actuali, Gaultier se numara printre numele celebre si controversate ale modei franceze contemporane.

Numit si copilul teribil al modei, designerul francez a fost ales sa creeze interiorul unui apartament pentru Elle Decoration Suite, la cea de a treia editie a “Cite de l`Architecture et du Patrimoine”, primele doua fiind adjudecate de Christian Lacroix si Martin Margiela.

  • Apartamentul decorat de Gaultier a apartinut in anii ’30 arhitectului Palatului Chaillot, Jacques Carlu.

Desenand in spiritul atat de caracteristic, Jean Paul Gaultier si-a manifestat din nou acel aer de impertinenta fashion, aducand avangarda la picioarele dungilor sale marinaresti, aplicand cu dezinvoltura morfologia alb-albastra peste mobile, pereti si podea, fara a face nicio economie.

Dormitorul devine, in viziunea lui Jean Paul Gaultier, un show de lenjerie cu luciri de satin si inlantuiri de dantela, iar pe pat troneaza o papusa imbracata in corset.

Daca oceanul a facut onorurile in interior, natura verde si-a luat revansa la exterior, designerul exploatand cu larghete valul de verdeata pe care l-a asezat generos in gradina casei, trasnformand plantele in pereti vii ori asezandu-le peste scaune, mese si sofa. Terasa ofera o splendida vedere catre Turnul Eiffel a carui imagine se reflecta si in oglinzi.

Cum arata apartamentul decorat Jean Paul Gaultier, pentru Elle Decoration Suite, si care este povestea creatiei sale, aflati in exclusivitatea de la celebrul designer, in emisiunea “Levintza prezinta”, duminica, 31 octombrie, de la ora 11:00, numai la Prima TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.