Naistul Gheorghe Zamfir divorteaza de sotia sa, Marie Noelle, dupa un mariaj de 16 de ani.

Gheorghe Zamfir s-a prezentat, luni, la Judecatoria Sectorului 1, unde a introdus, in urma cu cateva luni, cererea de divort, dar nu a dorit sa participe la discutiile din sala de judecata, scrie MEDIAFAX.

La primul termen al procesului, avocatii lui Marie Noelle Zamfir au spus ca in 27 septembrie o instanta din regiunea franceza Fountainebleu a luat deja in discutie cererea de divort introdusa de sotia lui Gheorghe Zamfir si a stabilit deja, in cadrul acelei actiuni, ca este de competenta instantei franceze sa solutioneze aceasta cauza.

Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a cerut avocatilor sa aduca documentele din actiunea de divort depusa in Franta de Marie Noelle, pentru a constata daca intr-adevar o instanta franceza s-a pronuntat cu privire la competenta de solutionare, stabilind ca urmatorul termen in procesul de divort sa aiba loc in 6 decembrie.

In timpul dezbaterilor de la instanta, Gheorghe Zamfir a asteptat in fata Judecatoriei Sectorului 1.

  • Marie Noelle (62 de ani) si Gheorghe Zamfir (69 de ani) s-au cunoscut in 1989, in Franta, la un concert, cand Zamfir s-a indragostit de ea. Pe atunci, Marie Noelle era casatorita cu primul ei sot si nu i-a raspuns in niciun fel lui Zamfir. S-au reintalnit insa dupa cativa ani, cand Marie Noelle era divortata si singura. S-au casatorit de Sfanta Maria Mica, in 1994, la Primaria din Flagy, Franta.

Fiica vitrega a lui Gheorghe Zamfir, Sarah Stajic, a povestit, in iulie, echipei "Happy Hour", ca isi aminteste cum problemele au inceput la scurt timp dupa nunta.

Fiica vitrega a lui Zamfir a mai povestit atunci ca acesta nu doar a inselat-o pe mama ei in repetate randuri, ci a si batut-o si s-a folosit de banii ei.

Aceasta a mai spus ca mama ei a depus actele de divort anul trecut. "Mama a intentat divortul acum un an, iar eu am fost impreuna cu ea la avocat, vara trecuta. Am plecat fara sa-i spunem lui, iar cand el a primit citatia a mers la presa si a anuntat ca de fapt el a intentat divortul, ceea ce nu este adevarat! E o minciuna, e un mincinos!", spunea atunci Sarah Stajic.

Citeste si:
Andrea Bocelli si Gheorghe Zamfir, duet, la Bucuresti si Cluj-Napoca
Andrea Bocelli si Gheorghe...

De ani buni, averea lui Gheorghe Zamfir a ajuns pe mana fiscului francez pentru ca nu si-ar fi platit impozite de milioane de euro. In ultimii ani, acesta ar fi avut relatii cu naista Gina Tanase si cu cantareata de muzica populara Nicoleta Beca, potrivit sursei citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.