La doar doi ani si jumatate, gemenii lui Jennifer Lopez si ai lui Marc Anthony si-au facut debutul in moda si au pozat pentru Gucci.

Max si Emme au devenit imaginea celei mai noi linii vestimentare pentru copii Gucci si au realizat un pictorial impreuna cu mama lor.

"A fost pentru prima data cand am lucrat cu copiii mei. A fost o experienta cu totul si cu totul speciala. Am mai facut o sedinta foto cand aveau trei saptamani, dar acum ca au doi ani si jumatate este complet diferit!" , a declarat Jennifer Lopez, potrivit DailyMail.

Vedeta a declarat ca micuta Emme incepe deja sa-i calce pe urme si da semne de pasiune pentru moda, pe cand Max este mai relaxat la acest capitol.

“Emme isi alege singura tinutele si ii place sa doarma in rochita ei de printesa. Pe Max il imbrac mai greu, el prefera sa alerge prin casa dezbracat", a adaugat cantareata.

Noua colectia de haine pentru copii Gucci va aparea in magazine pe data de 20 noiembrie. Cu ocazia lansarii internationale, Gucci va dona 1 milion de dolari pentru UNICEF, in scopul construirii de scoli in Africa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.