Antonio Banderas va regiza cel de-al treilea film din cariera sa, intitulat "Solo", un thriller psihologic cu accente SF, care spune povestea unui colonel spaniol ce sufera o trauma dupa un conflict, informeaza Variety.

Pelicula "Solo" va fi produsa de casa de productie a lui Antonio Banderas Green Moon, iar scenariul este semnat de Erik Jendresen.

Vertice 360 se va ocupa de distributia filmului in Spania si va detine, in colaborare cu Green Moon, drepturile de vanzare internationale, transmite MEDIAFAX.

"Solo", cel de-al treilea film al lui Banderas dupa "Crazy in Alabama" (1999) si "Summer Rain" (2006), va fi realizat in limba engleza, dar distributia va fi formata din actori spanioli. "Din pacate, pentru a putea ajunge pe pietele internationale, trebuie sa filmezi in engleza", a declarat Banderas.

Filmarile pentru "Solo" vor incepe in 2011, pelicula urmand sa fie lansata in 2012. Potrivit lui Banderas, bugetul productiei este de aproximativ 10 milioane de euro.

In prezent, Antonio Banderas lucreaza alaturi de regizorul Pedro Almodovar la lungmetrajul "La piel que habito". Antonio Banderas este implicat in acest proiect la 20 de ani de la precedenta sa colaborare cu Almodovar, in "Leaga-ma strans/ Átame!". Prima colaborare dintre Antonio Banderas si Pedro Almodovar dateaza din 1982, cand cei doi au filmat comedia "Labirintul pasiunilor", pe vremea cand actorul avea doar 22 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.