Meryl Streep, Sandra Bullock si Oprah Winfrey vor juca impreuna intr-o comedie despre teleshopping, scrisa si regizata de Michael Patrick King, scenarist, regizor si producator al serialului si al filmelor "Sex and the City", informeaza Variety.

Astfel, filmul este o comedie bazata pe aventurile a trei femei, angajate ale unei retele de teleshopping, care isi fac loc prin labirintul nebun al marketingului, casatoriilor si mass-mediei.

Meryl Streep detine un record de 16 nominalizari la premiile decernate de Academia de film americana. Actrita a castigat doua premii Oscar, pentru rolurile din "Kramer contra Kramer" (1979) si "Alegerea Sophiei" (1982). Streep mai detine si recordul pentru cele mai multe premii Globul de Aur castigate de o actrita - sase. Printre proiectele cinematografice cele mai recente ale actritei se numara "Mamma Mia!", in care a jucat alaturi de Pierce Brosnan, "Julie si Julia" si "E tare complicat!", transmite MEDIAFAX.

Sandra Bullock este o actrita americana devenita celebra pe plan mondial in anii 1990 gratie filmului de actiune "Speed - Cursa infernala", dar mai ales comediilor romantice in care a jucat, precum "Miss Agent Secret" si "While You Were Sleeping/ In timp ce tu dormeai", dar si lungmetrajului "Crash - Povesti din L.A.", recompensat cu premiul Oscar in 2006. In 2009, Bullock a fost desemnata actrita cu cel mai mare succes de box office, datorita comediei "The Proposal/ Vrei sa te insori cu mine?", dar si dramei "The Blind Side".

Populara realizatoare si prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capat emisiunii care a facut-o celebra, "The Oprah Winfrey Show", in 2011, dupa 25 de ani de difuzare si intentioneaza sa prezinte o noua emisiune zilnica pe propriul post de televiziune, care va avea o lansare oficiala pe 1 ianuarie 2011. "The Oprah Winfrey Show", liderul de audienta pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe intreg teritoriul american si in peste 140 de tari. Aceasta emisiune a facut-o celebra pe Oprah Winfrey si a ajutat-o sa stranga o avere estimata de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.