Actorul american Matt Damon a devenit tata pentru a treia oara, dupa ce sotia sa, Luciana, a nascut o fetita, care poarta numele Stella Zavala Damon, informeaza Reuters.

"Toata lumea e bine", a declarat un purtator de cuvant al familiei Damon.

Cuplul are deja doua fiice - Isabella (4 ani) si Gia (2 ani). Luciana mai are o fiica, Alexia, dintr-o casatorie anterioara.
Matt Damon si Luciana s-au casatorit in decembrie 2005, in New York, transmite MEDIAFAX.

Matt Damon a castigat premiul Oscar in 1997, impreuna cu actorul si bunul sau prieten Ben Affleck, pentru scenariul filmului "Good Will Hunting". Ulterior, seriile "Ocean's" si "Jason Bourne" i-au adus statutul de star la Hollywood si, totodata, numeroase colaborari cu regizori si actori de succes. Astfel a jucat, printre altele, in "Cartita", regizat de Martin Scorsese, "Agentia secreta", de Robert de Niro, si "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare pe afisul filmului "The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, si in drama "Invictus", regizata de Clint Eastwood.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.