La fiecare inceput de noiembrie, cei care i-au fost apropiati cantaretei si profesoarei Mihaela Runceanu simt nevoia sa o readuca in atentia publicului printr-un spectacol dedicat ei.
Pe 1 noiembrie 2010 se implinesc 21 de ani de cand Mihaela Runceanu a murit, lasand in urma artisti pe care i-a invatat sa cante si in care a crezut, pe langa zeci de slagare fredonate si in prezent.

Evenimentul, intitulat „Pentru voi, muguri noi”, va avea loc pe 4 noiembrie, la ora 19, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, fiind organizat de aceasta din urma si Asociatia Fan Club „Mihaela Runceanu”, cu implicarea deosebita a verisoarei artistei, Andreea Runceanu, componenta a trupei Amadeus.

Spectacolul poate fi realizat cu bunavointa artistilor, care vor participa ca si datile trecute fara onorariu. Spectacolul poarta numele piesei si ultimului ei album „Pentru voi, muguri noi” pentru ca intreaga sa viata si-a dedicat-o muzicii si mai ales elevilor sai. E incredibil sa afli cati dintre cantaretii nostri i-au fost discipoli”, spune Andreea.

Citeste articolul integral pe Garbo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.