Tony Batranu si-a lansat primul album solo - primul episod dintr-un film care va avea mai multe episoade, ca Santa Barbara ".

“Cea mai buna idee pe care am avut-o a fost sa-mi pun ideile pe bit. Am impachetat 12 idei in 12 track-uri si toate astea intr-un album pentru a va face o idee. Si nu am idee cati dintre cei care vor asculta albumul vor ridica steagul … tot ce-mi doresc de la acest album este sa ajunga in cat mai multe urechi", a declarat cantaretul.

"HighClass", primul album semnat Tony Batranu, este disponibil gratuit pe www.tonybatranu.ro

In 1998, Tony Batranu, alaturi de Morano si Pacino, a format trupa Delikventii. Prima aparitie oficiala a trupei a fost pe compilatia “Real Hip Hop vol. 2” cu piesa "Vei avea intotdeauna sentimental". Dupa o scurta perioada este lansata compilatia “Real Hip Hop vol.3”, iar Delikventii in colaborare cu Arssura ies cu a doua piesa oficiala “Refuz sa pierd”.

Doi ani mai tarziu iese si primul album Delikventii care din pacate “nu a fost lansat din cauza unui parteneriat <trist> cu o firma de impresariat cu activitati dubioase". Acelasi lucru se intampla si cu cel de-al doilea album Delikventii, intitulat "4:20 Baietii petrec". De pe acest album au fost extrase piesele "City Berceni" si "Funky Business", care au fost lansate pe compilatia “Sud Stil Suburban”, piesa "Fumuri, parfumuri si dame", lansata pe mixtape-ul “Ap. 71” semnat Agresiv, si piesa "Delikvent pana la moarte", care a iesit pe compilatia scoasa de Obiektiv Music, “Urmatorii pasi”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.