O instanta din California a emis mandate de arestare pentru actorul Randy Quaid si sotia acestuia, Evi, fiind acuzati de spargerea unei locuinte.
Potrivit contactmusic.com, cei doi erau programati sa fie audiati in procesul in care sunt acuzati ca au intrat prin efractie, in septembrie, intr-o locuinta din Mentecito, despre care au sustinut ca este proprietatea lor.

Politia a fost chemata pe 10 septembrie la locuinta respectiva. La cateva ore de la sosirea politistilor au aparut si sotii Quaid, care au sustinut ca detin aceasta proprietate din 1990. Cei doi au fost pusi sub acuzare pentru jaf, procesul urmand sa fie reluat in data de 26 octombrie.

In septembrie 2009, Randy Quaid si sotia sa, Evi, au fost arestati dupa ce conducerea unui hotel a depus o plangere impotriva lor pentru neplata unei facturi de 10.000 de dolari. Ei au fost eliberati pe cautiune si pusi sub acuzare pentru spargere, escrocherie si complot, scrie MEDIAFAX.

Randy Quaid, fratele mai mare al actorului Dennis Quaid, a aparut in numeroase filme, precum "Nebuni din dragoste", "Vecinii", "Magica legenda a spiridusilor", "Ziua in care lumea s-a sfarsit". Insa cele mai cunoscute roluri ale sale sunt cele din "Regele popicelor", seria "National Lampoon" si "Brokeback Mountain", recompensat cu premiul Oscar.

A fost nominalizat la premiile Oscar, Globul de Aur si BAFTA pentru rolul din "The Last Detail" (1973), a castigat un Glob de Aur pentru "LBJ: The Early Years" si are o stea pe Walk of Fame.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.