Descopera si tu ce schimbari de stil si look si-a facut Rihanna in cele doua videoclipuri recent lansate!
Rihanna este "Singura Fata (din lume)" in noul ei videoclip. Este singura, jucandu-se prin desertul plin de flori colorate. Renuntand la imaginea sa intunecata din "Rated R", este toata numai un zambet de-a lungul videoclipului, cantand, dansand si zburand peste vai si dealuri, relateaza Musichat.

Atat "Only Girl (In the World)", cat si "What's My Name?" sunt inregistrate pentru albumul pe care Rihanna il va lansa pe 16 noiembrie, "Loud". Cel de-al doilea single contine, in varianta originala, si strofe cantate de Drake, si probabil ca va avea un alt clip, in care sa apara si rapperul canadian.

  • Rihanna, electrizanta cu portjartier roz din latex pentru o piesa cu David Guetta

Rihanna apare in portjartier roz si un outfit albastru electric in noul videoclip pentru piesa "Who's that chick?", inregistrata in colaborare cu David Guetta, informeaza MEDIAFAX. Pe langa garderoba foarte colorata, cantareata de 22 de ani si-a vopsit si parul rosu.

Rihanna, originara din Barbados, si-a lansat primul material discografic in 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai putin de un an dupa lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" si "Disturbia". Cel mai recent album al artistei este "Rated R" si a fost lansat in noiembrie 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.