Celebra actrita ar putea ar putea interpreta rolul principal in "The life of Diana, Princess of Wales", un film inspirat din viata printesei Diana.

Producatorii de la compania Pathe au inceput deja sa lucreze la acest proiect si intentioneaza sa o distribuie pe Keira Knightley, in varsta de 25 de ani, in rolul printesei Diana, iar pe Helen Mirren, in varsta de 65 de ani, in rolul mamei acesteia, Frances Shand Kydd, scrie DailyMail.

Filmul urmeaza sa fie lansat in cinematografe in 2011, anul in care Diana ar fi implinit 50 de ani si in care s-ar fi implinit 30 de ani de la casatoria ei cu printul Charles.

Prince Charles & Princess Diana (1961 - 1997) stand on the balcony of Buckingham Palace after their wedding ceremony at St. Paul's Cathedral, London, England, July 29, 1981. (Photo by Express Newspapers/Getty Images)

"Proiectul este intr-un stadiu incipient, dar Pathe a ales intentionat anul 2011
", a declarat o sursa.
circa 1981: Lady Diana Spencer (1961 - 1997), future Princess of Wales. (Photo by Central Press/Getty Images)

Cu toate ca Keira Knightley este pe primul loc in topul preferintelor producatorilor, numele lui Scarlett Johansson este si el vehiculat.

"The life of Diana, Princess of Wales"
va prezenta aspecte din tineretea printesei Diana, din timpul casatoriei ei cu printul Charles, despartirea lor si circumstantele mortii ei, la Paris, in 1997.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.