Artistul va lansa pe telefonul mobil videoclipul piesei "Justify Sex".

Filmat in Los Angeles, pe durata a trei zile, videoclipul este construit pe ideea unui scurtmetraj, cu o poveste ce lasa loc pentru o continuare. Dan Balan le-a selectat pe cele patru protagoniste in urma unui casting la care au participat peste o mie de fete, iar regizorul videoclipului este unul dintre fiii lui Bob Dylan, Jesse Dylan.

Dupa „Crazy Loop”, piesa inclusa pe compilatii din Spania, Olanda si Japonia, si „Chica Bomb”, nominalizata la Europe Music Awards 2010 la categoria Best Romanian Act, „Justify Sex” se anunta noua “bomba” in muzica dance. In afara de Romnia, videoclipul pe telefonul mobil va fi lansat si in Rusia si Republica Moldova.

Noul videoclip, parte a unui mini-site dedicat lui Dan Balan in portalul pe mobil, poate fi urmarit de orice client Orange cu o conexiune de date mobile.

Videoclipul „Justify” Sex” face parte dintr-un mini-site ce mai cuprinde o galerie foto si biografia lui Dan Balan, de la succesul cu trupa O-Zone pana la noile sale proiecte pop-rock si pop-dance din Statele Unite
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.