Top modelul Kate Moss s-a casatorit in secret cu iubitul ei, Jamie Hince.

Top modelul britanic si membrul trupei The Kills s-au casatorit la o biserica din Sicilia, intr-o ceremonie restransa la care au participat doar familiile celor doi si cativa prieteni, scrie contactmusic.com.

"A fost o ceremonie linistita, dar romantica. Kate a avut o viata destul de turbulenta, dar este o romantica in adancul sufletului. Planurile au fost tinute secrete pentru ca asa si-a dorit Kate, sa celebreze pur si simplu dragostea lor. Nu a tinut niciodata la conventii sau traditii, insa Jamie i-a fost alaturi la bine si la greu si asa a crezut ea ca trebuie sa procedeze", a spus o sursa.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 07: Jamie Hince (L) and Kate Moss arrive for the Miu Miu Pret a Porter show as part of the Paris Womenswear Fashion Week Spring/ Summer 2010 on October 7, 2009 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Kate, care a purtat o rochie de dantela, transparenta, si a fost desculta, si iubitul ei au decis sa se casatoreasca in Sicilia pentru a evita pe cat posibil blitzurile paparazzilor, si se pare ca au reusit pentru ca tabloidele au aflat despre nunta abia acum, desi evenimentul a avut loc in vara.

Se pare ca Jamie cerut-o in casatorie pe Moss la petrecerea de aniversare a acesteia, in ianuarie.

34390, LONDON, UNITED KINGDOM - Wednesday September 23 2009. Supermodel Kate Moss leaves London's Ivy Club with boyfriend Jamie Hince. The pair had been celebrating the end of London Fashion Week by attending various parties in the capital. Photograph: © Focus Pictures, PacificCoastNews.com

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.