Actorii Pavel Bartos, Bianca Neagu, Cristina Cioran si Ana Maria Moldovan, indragiti pentru personajele interpretate in "Numai iubirea", vor surprinde cu rolurile din serialul "Pacatele Evei".

Dupa Papadopol in dublu rol, aparitia hip-hop-erului Bitza in rolul unui barman care stie multe si este prieten cu toata lumea, producatorii "serialului urban", "Pacatele Evei", fac dezvaluiri despre alte cateva personaje, la fel de surprinzatoare.

HOMOSEXUAL CREDIBIL

Daca in "Numai iubirea" Pavel Bartos interpreta un personaj jovial si afemeiat, Paul, in "Pacatele Evei", treaba se schimba. Pavel este homosexual si confidentul lui Lili Sandu, Rebeca in film. "Acest rol este o provocare artistica, este altceva si consider ca aceasta este menirea meseriei pe care mi-am ales-o: trebuie sa fiu deschis provocarilor. In plus, nu ai ocazia in fiecare zi sa faci un asemenea rol. Imi propun sa-l fac credibil, sa nu cada in caricatura," spune Pavel.

BIBI, COPILUL AUTIST

Bianca Neagu, Bibi cum era alintata in telenovela "Numai iubirea", are rolul unei copile autiste. Fetita este foarte impresionata de caracteristicile acestui personaj. Pentru documentare, mama ei a dus-o sa vada copiii autisti de la spitalul Obregia si i-a explicat cum se comporta, cum reactioneaza. Bianca spune ca este constienta de dificultatea rolului si ca, dupa ce a vazut copii care sufera de aceasta boala, si-a inteles mai bine personajul. Astfel, crede ea, nu ii va fi greu sa-l interpreteze.

FARA TATA

Cristina Cioran, arhitecta indragostita de Dan Bratu in "Numai iubirea", este foarte incantata de Dagmar, personajul ei. "Dagmar este foarte libera, face tot ce vrea, pentru ca ia viata in joaca, desi uneori joaca devine serioasa. Are un complex: lipsa tatalui si orice nenorocire care i se intampla o pune pe baza acestui lucru. Este foarte directa si ii place sa puna punctul pe "i". Este un personaj foarte colorat!", declara incantata Cristina.

INDISCRETA

Ana Maria Moldovan va da viata unui personaj diferit si mult mai complex decat cel al blajinei Delia din "Numai iubirea". "Desi este o persoana normala, Melania are o coerenta aparte. De exemplu, se intampla sa auda doar cateva franturi din discutii si apoi intervine in modul ei specific, care cateodata incomodeaza. Va fi un personaj surpriza!", ne avertizeaza Ana Maria.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.