Avocatul familiei Manole, Bogdan Barbuceanu, va cere medicilor legisti sa spuna unde a disparut rana de pe fata artistei.

“Imediat dupa ce a luat act de sosirea raportului medico-legal, avocatul familiei Manole si-a refacut planul de ”atac” al ”vulnerabilitatilor” probelor anchetatorilor.” IML trebuie neaparat sa ne raspunda la intrebarea privind leziunile de pe fata (n.r. - pometul drept, opus ranii depistate, pe partea stanga, in raportul medico-legal) ale Madalinei Manole.

Noi, prin procuror, le-am cerut legistilor sa stabileasca leziunile si dumnealor n-au stabilit decat leziunea de la cap si n-au facut mentiunea, in raportul trimis procororilor, daca alte echimoze mai exista sau nu. Domnul Manole (n.r. - tatal artistei disparute) sustine ca Madalina, fiica domniei sale, avea o leziune la cap. In acest caz, se pune intrebarea unde a disparut aceasta vanataie si de ce nu se face referire despre ea. In al doilea rand, vom face obiectiuni cu privire la obiectivul pe care procurorul Moldovan nu l-a stabilit, respectiv, daca o persoana in viata, in cazul nostru, Madalina Manole, in ultimele sale clipe de viata, poate sau nu sa inghita o asemenea cantitate de substanta in mod voluntar.

Noua ne trebuie un raport de expertiza scris care sa stabileasca stiintific daca Madalina Manole putea sau nu putea sa ingereze singura o cantitate atat de mare de Furadan si, daca da, cum ar fi putut reactiona corpul Madalinei Manole la o substanta atat de toxica, in functie de concentratie, de greutate, de starea de sanatate si asa mai departe, pentru ca asa cum am stat de vorba cu specialisti, nu toti oamenii reactioneaza la fel. Oricum, cand este vorba de substante foarte toxice”, declara, in exclusivitate pentru ”ring”, avocatul Bogdan Barbuceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.