Nunta actorului Dragos Bucur cu solista Dana Nalbaru a luat prin surprindere lumea mondena. Nimeni nu se astepta la asa ceva, mai ales ca Dragos era un burlac convins, iar Dana avea o relatie de lunga durata (sase ani) cu solistul trupei "Voltaj", Calin Goia. Iar daca tanara avea de gand sa-si puna pirostriile, fanii erau convinsi ca o va face alaturi de Calin. Dar iata ca viata iti ofera multe surprize. Dana si Calin s-au despartit anul acesta in aprilie si la numai patru luni de la ruptura, tanara s-a casatorit cu Dragos.

Gurile rele spun ca cei doi erau impreuna inca de pe vremea cand Dana si Calin aveau o relatie oficiala. Iar nunta nu l-a luat pe cantaret prin surprindere, acesta marturisind ca stia ca cei doi se vor casatori, dar nu a putut participa la ceremonie, fiind in turneu. "Imi pare rau ca nu am putut rezolva problemele si ca ne-am despartit, insa am ramas prieten cu Dana, nu mi-e indiferenta dupa atatia ani. Eu nu am nici un resentiment, sper sa fie fericita si sa fi facut o alegere buna", a declarat prin presa Calin.

Se pare ca Dana si Dragos s-au intalnit cand filmau la o reclama si a fost dragoste la prima vedere. Numai ca de atunci lucrurile s-au mai schimbat. Potrivit surselor noastre, actorul Dragos Bucur este putin cam buimac dupa mariaj. Acesta se plange prietenilor ca nu o cunoaste prea bine pe Dana si ca are multe tabieturi despre care habar nu avea. Asa ca abia de acum incolo invata sa-si cunoasca sotia. Nici din partea Danei se pare ca lucrurile nu stau tocmai pe roze. Sunt tot mai multe zvonuri ca solista a facut acest pas din razbunare, pentru a-i demonstra lui Calin Goia ca despartirea nu o afecteaza.

'Spal pahare, dau cu mopul pe jos>>

Iar daca in dragoste nu le merge prea bine, pe plan profesional au o multime de satisfactii. Cei doi insuratei au terminat filmarile pentru pelicula "Dupa ea", unde Dragos Bucur are rolul principal, iar Dana apare si ea in cateva secvente. Actorul a jucat si in filmul regizorului Cristi Puiu, "Moartea domnului Lazarescu", unde joaca rolul unui sofer pe ambulanta. "Pe DN1 se produce un accident, o coleziune intr-un autocar si o Dacia. Sunt peste 20 de raniti, pe care eu trebuie sa-i transport la spital. M-am amuzat copios la filmari, pentru ca pe toata durata filmarilor trebuia sa mananc banane, cred ca au fost 20 la numar", a mai povestit actorul reviste X Magazin.

Tanarul actor s-a lansat de curand si in afaceri, urmand exemplul actorilor de la Hollywood. Acesta si-a deschis de curand un bar in buricul Capitalei. Acesta a investit in local suma de 60.000 de euro. Barul este plin de postere cu actori si regizori celebri: Al Pacino, Quentin Tarantino, Michael Madsen si Harvey Keitel. "M-am gandit sa nu fie un bar ca toate celelalte, unde vine lumea sa consume si sa discute pe anumite teme. Vreau sa vada ca intr-o carciuma se poate face si altceva. Vreau sa-l mentin in zona de cultura, cat se poate intr-un bar. Tanarul nu se da inlaturi nici de la munca.

"Daca este nevoie, spal si pahare, dau cu mopul, o afacere profitabila incepe de jos. Am o sotie intelegatoare. Mergem impreuna in inspectie", a declarat Dragos. Daca Dana Nalbaru este intelegatoare, atunci noi le uram sa treaca cu brio peste hopul acomodarii si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.