Vedeta postului Acasa TV si-a vazut "The Dark side of the family" care numara nu mai putin de 50 de membri doar in Paris.

In urma cu trei zile, Cabral s-a intors din Paris, acolo unde s-a intalnit cu tatal lui si alte rude pe care nu le mai vazuse niciodata.

"09.10.2010, Paris. Le-am spus "La revedere!" pentru prima data. Nu de alta, dar pana atunci nu vorbiseram niciodata. Am vorbit acum, mult, foarte mult. Ne-am explicat si ne-am povestit, ne-am aratat si am revenit in ani demult trecuti. Impins de la spate si de voi... m-am dus si m-am intalnit cu el, cu ei. Heh... asa mi s-au explicat multe, atat despre ei, dar mai ales despre mine. Cu cine seman atat de galagios, atat de vorbaret sau de zgomotos, ca cine dansez sau cu cine seman atunci cand ma joc cu fiica-mea. The Dark Side of the family numara, numai in Paris, peste 50 de membri. Mda, au pus-o de-un trib", scrie Cabral pe blogul personal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.