Vedetele din Romania, interesate sa reprezinte imaginea masinilor de lux

Salonul International de Automobile Bucuresti este o ocazie importanta pentru vedetele care vor sa-si achizitioneze modele "de fite", dar si pentru cele dornice de contractele de imagine. Romania a devenit o piata foarte interesanta pentru importatorii de masini de lux, care au apelat la vedete: acestea au obtinut contracte prin care se obligau sa conduca numai o anumita marca de masina, reprezentand astfel imaginea acesteia in tara noastra.

Andreea Marin a avut, probabil, cea mai cunoscuta intelegere de acest gen. "Zana Surprizelor" a fost si imaginea Mini Cooper in Romania, timp de doi ani, in aceeasi perioada in care sora ei, Cristina, a lucrat la Departamentul Marketing al grupului TiriacAuto.
Mihai Leu a fost imaginea Hyundai in Romania tot doi ani, timp in care a castigat, cu un Hyundai Accent, Campionatul National de Raliuri.

In martie 2004, Mihai Leu i-a predat stafeta lui Calin Goia, de la Voltaj, care nu trebuie sa conduca, timp de doi ani, decat masini puse la dispozitie de Hyundai Auto Romania. Tot o astfel de intelegere are si Nicoleta Luciu, care se bucura in prezent de tot confortul ultimului model Seat.

Gheorghe Hagi reprezinta imaginea BMW din 2003 deoarece Automobile Bavaria a considerat ca forta si performantele fotbalistului se potrivesc perfect cu imaginea firmei. Gica Hagi a avut ocazia sa testeze toate noile modele lansate de BMW si a achizitionat un Z4. Automobile Bavaria a mai incheiat un protocol prin care BMW Seria 7 a devenit masina oficiala a Casei Regale, fiind folosita de Regele Mihai I si Regina Ana in toate deplasarile lor.

Vedete "Playboy", imaginea Kia la SIAB

Chiar daca din punctul de vedere al vanzarilor are o prestatie mediocra, Kia ii ademeneste pe vizitatorii de la SIAB cu muze celebre. Roxana Ionescu , "Mama natura", Alina Gheorghe, "Miss Bikini 2005", si inca noua alte domnisoare ale caror fotografii au bucurat in acest an cititorii revistei "Playboy" sunt hostesele standului Kia Rom Auto, importatorul marcii sud-coreene la salonul din Baneasa.

"Arnold" a luat teapa

Bogdan Stelea a semnat in 2004 un contract, pe doi ani, cu firma care produce automobilul Hummer. "Arnold" n-are voie sa conduca in Romania alt tip de masina, in caz contrar suportand amenzi usturatoare. Lui Stelea i-a fost promis un model deosebit, de 120.000 de euro, dar nu a primit nimic. "Arnold" se simte inselat, considerand ca importatorul i-a folosit imaginea fara sa-si onoreze promisiunea.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.