In preambulul concertului de la Bucuresti, de pe 17 octombrie, cantareata Jennifer Rush a acordat cateva interviuri unor cotidiene centrale, in care face cateva dezvaluiri despre familia ei, cariera, planuri de viitor si nu in ultimul rand despre tara noastra.

Intr-un interviu recent, Jennifer Rush a afirmat ca ar vrea sa invete limba romana, aceasta fiind singura pe care nu o intelege atat de bine pe cat si-ar dori. Artista o considera ca fiind o limba foarte dificila, fiind de parere ca italiana, germana sau spaniola sunt mult mai usor de invatat. Este hotarata sa invete cateva cuvinte noi chiar inainte de sosirea in Romania, deoarece are de gand sa-i intrebe pe romani in timpul concertului ce melodie isi doresc sa auda!

Cantareata a declarat ca are chiar cativa prieteni in Romania, de la care a invatat cateva cuvinte cum ar fi multumesc.

Ea a dezvaluit cateva dintre surprizele ce le-a pregatit romanilor si ca va veni la Bucuresti cu trupa ei, cu care va face intreg showul.

A declarat ca de fiecare data cand are un concert ii este un pic dificil sa aleaga ce piese sa cante din moment ce sunt atatea drage sufletului ei. Artista va canta si cateva piese de pe noul sau album, Now Is The Hour, lansat anul acesta. Piesa care nu va lipsi din playlistul concertului de la Sala Palatului este The Power Of Love, cu care a castigat titlul de „Cea mai bine vanduta melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice", Cartea Recordurilor acordandu-i aceasta distinctie in anul 1985.

Concertul va avea loc la Sala Palatului, pe 17 octombrie, incepand cu ora 19.00 si il va avea ca invitat special pe Francesco Napoli, interpretul cunoscutei piese Marina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.