Daca inca de la inceputul lunii iunie se zvoneste despre posibilitatea unui concert Bon Jovi in Romania, in ultimele zile au inceput sa fie vehiculate altele: Lady Gaga, Prince, Green Day, Muse si Radiohead.

Un concert al excentricei Lady Gaga in Romania parea acum ceva timp doar un vis frumos. Iata, insa, ca posibilitatea unui astfel de eveniment devine din ce in ce mai plauzibila.

La categoria „Eventim.RO Next” a site-ului retelei de ticketing Eventim.ro, numele celei mai mari senzatii muzicale a ultimilor doi ani este mentionat alaturi de Prince, Bon Jovi, Green Day, Muse si Radiohead, insa reprezentantii companiei nu au dorit sa comenteze informatia, scrie iconcert.ro.

Lady Gaga a intrat in atentia publicului o data cu lansarea, in 2008, a albumului “The fame”. Piese precum ”Just dance” sau “Poker face” au devenit aproape instant mega-hituri.

In 2009 artista si-a lansat cel de-al doilea album, „The Fame Monster”, care l-a depasit ca si succes pe primul. Piesa “Bad Romance” a ajuns pe primele locuri ale topurilor muzicale internationale imediat dupa lansare.

Din luna noiembrie a anului trecut Lady Gaga a sustinut o serie de concerte in cadrul turneului international “The Monster Ball Tour”.

Pe site-ul cantaretei concertul din Romania nu este mentionat, fiind afisate doar evenimentele care au loc pana la sfarsitul lunii aprilie din 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.