Lungmetrajul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", in regia lui Florin Serban, inclus in sectiunea Competitie 1-2 a Festivalului International de Film de la Varsovia (8 - 17 octombrie), ruleaza cu casa inchisa, cele trei proiectii programate ale peliculei fiind sold out inca de duminica.

Astfel, pelicula "Eu cand vreau sa fluier, fluier" va fi proiectata marti (ora 21.30), vineri (ora 19.00) si sambata (ora 14.00). Ultimele doua proiectii vor avea loc in prezenta regizorului Florin Serban, scrie MEDIAFAX.

Potrivit organizatorilor, biletele pentru cele trei proiectii au fost epuizate inca de duminica la pranz.

"Eu cand vreau sa fluier, fluier", debutul in lungmetraj al lui Florin Serban, este primul film romanesc din ultimii 17 ani care a intrat in competitia oficiala a Festivalului de la Berlin si a reusit sa ia si doua premii importante: marele premiu al juriului - Ursul de Argint si distinctia "Alfred Bauer".

  • Filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier" este propunerea Romaniei la premiile Oscar 2011.

La Festivalul de la Varsovia ruleaza si pelicula "Periferic", de Bogdan George Apetri, in competitia internationala. De asemenea, filmele "Colivia", de Adrian Sitaru, "Oxygen", de Adina Pintilie, si "Vive La Crise!", de Alexei Gubenco, participa in competitia dedicata scurtmetrajelor.

Filmul "Aurora", in regia lui Cristi Puiu, va fi prezentat in festival intr-o proiectie de gala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.