"CLUBUL DE POKER" este un reality show centrat pe jocul de poker, adaptat pentru Romania dupa un format international, care s-a bucurat de un real succes in multe tari din Europa.

Formatul emisiunii este implementat de catre Simpel Media, o casa de productie din Olanda, in colaborare cu profesionisti romani si va da ocazia unor cunoscute vedete din Romania sa-si demonstreze abilitatile de jucatori de poker.

Opt personalitati cunoscute vor intra in “CLUBUL DE POKER” sub atenta supraveghere a lui Andrei Gheorghe, gazda emisiunii. Bogdan Naumovici, Alin Caraman, Andra Olaru, Florin Piersic Jr., Claudiu Bleont, Gina Pistol, Gabriel Cotabita si Ionut Iftimoaie, fiecare dintre ei avand o personalitate aparte si reactii surprinzatoare.

“Jucatorii mei sunt foarte interesanti. Fiecare a venit la masa pentru frumusetea jocului de poker. Claudiu Bleont incearca sa-l sperie pe Cotabita, dar intre timp Cotabita incearca sa-l minta pe Bleont. Se va prinde Cotabita de Bleont sau care dintre ei va fi inselat? Bleont are foarte multe avantaje pentru ca este actor, iar astia citesc intr-o forma. Dar nici Cotabita nu este un incepator, e pe scena de foarte mult timp si stie sa disimuleze, sa faca fete si sa iti creeze impresia ca are sau ca nu are. Cotabita e vulpe batrana, dar nici cu Bleont nu mi-e rusine. Din genul asta de analiza si cu cartile in mana, poti ajunge la concluzii extrem de interesante”,
a declarat Andrei Gheorghe.

Reality show-ul „CLUBUL DE POKER” va fi difuzat in fiecare duminica la Prima TV, iar pe parcursul celor 8 episoade, vedetele vor acumula cunostinte despre jocul de poker si vor descoperi lucruri inedite despre ei insisi, fiind supusi unor probe non-conformiste, care le vor testa rezistenta fizica, dar mai ales cea psihica.

Dupa fiecare proba, concurenti sunt evaluati, iar in functie de rezultate, doar unul dintre ei poate castiga punctele puse in joc pentru incercarea respectiva (punctele se transforma in jetoane pentru jocul de poker). Un medic, un psiholog, un detectiv si jucatorul PokerStars Team Pro Toni Judet vor aprecia prestatia concurentilor si vor decide castigatorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.