Madonna colaboreaza pentru noul sau film, "W.E", cu membrii Casei Regale.

Diva vrea cu orice pret ca filmul sa aiba succes si de aceea a dat tarcoale Casei Regale ca sa afle mai multe informatii pe care sa le foloseasca in noul sau film.

Astfel, cantareata s-a intalnit cu Printesa Michael de Kent si Printul Edward pentru a afla detalii despre povestea de dragoste dintre Regele Eduard al VIII-lea si Wallis Simpson.

De asemenea, Madonna s-a intalnit si cu Ducele si Ducesa de Gloucester pentru pentru a pune la punct povestea aventurii care a dus la abdicarea Regelui Edward pentru a se casatori cu Wallis Simpson.

“La inceput membrii familiei regale au fost rezervati dat fiind subiectul, dar cand au auzit ca Madonna e in spatele proiectului i-au dat sprijinul si au aranjat ca oameni cheie sa se implice", a declarat o sursa, potrivit contactmusic.com.

"W.E." este al doilea film al Madonnei in calitate de regizor. Productia, care are un buget de 18 milioane de lire sterline, va fi filmata in Franta si Anglia iar din distributie fac parte Abbie Cornish, Andrea Riseborough si James D'Arcy, dar si Loudres, fiica cea mare a artistei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.