Guvernatorul statului american California, Arnold Schwarzenegger, a facut schimb de mesaje pe Twitter cu presedintele rus, Dmitri Medvedev, la sosirea sa in Moscova, duminica, pentru o vizita consacrata dezvoltarii noilor tehnologii.

"Tocmai am aterizat la Moscova. O zi foarte frumoasa. Nerabdator sa-l vad pe presedintele Medvedev", a scris Schwarzenegger pe adresa KremlinRussia_e, potrivit MEDIAFAX.

"Schwarzenegger, bun venit la Moscova. Astept sa va intalnesc, precum si delegatia dumneavoastra, la Skolkovo", locul ales pentru crearea unei Silicon Valley in apropiere de Moscova, a raspuns Dmitri Medvedev.

Arnold Schwarzenegger a fost invitat in Rusia de Dmitri Medvedev, care a vizitat in iunie Silicon Valley - centrul nevralgic al inaltei tehnologii din California - si si-a exprimat dorinta de a crea un centru de excelenta comparabil in regiunea Moscovei.

Guvernatorul statului California, insotit de o delegatie de companii precum Google, Intel si Microsoft, urmeaza sa se intalneasca luni cu presedintele rus si sa se exprime la un forum consacrat noilor tehnologii.

Dmitri Medvedev, care a implinit in septembrie 45 de ani si isi afiseaza intentia de a moderniza Rusia, se prezinta ca un utilizator obisnuit al Internetului si al retelelor sociale, ceea ce nu este cazul premierului Vladimir Putin, cu 13 ani mai in varsta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.