Johnny Depp a vizitat o scoala londoneza, purtand un costum de pirat, pentru a o cunoaste pe o eleva din acea scoala, care i-a expediat o scrisoare, cerandu-i ajutorul pentru a organiza "o revolta".
Eleva Beatrice Delap, in varsta de noua ani, i-a scris capitanului Jack Sparrow - personajul interpretat de Johnny Depp in franciza "Piratii din Caraibe" - solicitandu-i ajutorul pentru a organiza o "revolta" impotriva profesorilor de la Scoala primara Meridian din Greenwich, in sud-estul Londrei, potrivit MEDIAFAX.

"Noi suntem un grup de tineri pirati si intampinam ceva probleme cand vine vorba sa ne revoltam impotriva profesorilor. Ne-am bucura daca ai putea veni sa ne ajuti", i-a scris Beatrice Delap actorului Johnny Depp.

Johnny Depp, care filmeaza la Londra in aceste zile cel de-al patrulea film din franciza "Piratii din Caraibe", i-a anuntat, miercuri, pe reprezentantii scolii ca va veni sa-i vada.

Acestia au organizat un comitet de intampinare, iar actorul american, purtand un costum de pirat, a pasit mandru prin fata elevilor, care l-au intampinat cu strigate de bucurie, potrivit revistei People.

Johnny Depp, tinand in mana scrisoarea, i-a cerut tinerei Beatrice Delap sa paseasca in fata, alaturi de el, si a imbratisat-o, sugerandu-le apoi elevilor sa renunte la ideea organizarii unei "revolte".

"Poate ca nu ar trebui sa organizam astazi o revolta, pentru ca in afara cladirii sunt cativa politisti care stau cu ochii pe mine", a declarat Johnny Depp.

Studiourile Disney intentioneaza sa lanseze cel de-al patrulea film din franciza "Piratii din Caraibe", intitulat "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", pe 20 mai 2011. Primele trei filme ale francizei "Piratii din Caraibe" au generat incasari de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.