Angelina Jolie si Brad Pitt ar putea juca din nou impreuna in lungmetrajul "The Tiger", potrivit scenaristului acestui film, cineastul Guillermo Arriaga.
Potrivit contactmusic.com, cei doi care formeaza un cuplu si in viata reala, au jucat impreuna in 2005, in productia "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" si ar putea deveni din nou colegi de distributie in adaptarea cinematografica a romanului "The Tiger", scris de John Vaillant.

Desi este prea devreme sa faca mai multe dezvaluiri despre noul proiect care va fi demarat in 2011, scenaristul a povestitdoar ca filmul va prezenta povestea unui activist pentru drepturile animalelor care incearca sa ii apere pe locuitorii unui orasel din Siberia, terorizati de atacurile unui tigru.

Intr-un interviu acordat site-ului spaniol Quien.com, scenaristul Guillermo Arriaga a declarat: "In aceste zile voi merge la New York pentru a clarifica toate detaliile, iar in noiembrie vom merge in Siberia pentru a cauta locurile cele mai potrivite pentru filmari".

Se pare ca regizorul filmului va fi chiar Darren Aronofsky, desi acesta are programat agenda de lucru a regizorului american este deja destul de incarcata pentru anul viitor - Aronofsky avand mari sanse sa regizeze "Wolverine 2", cu Hugh Jackman in rolul principal.

Angelina Jolie este ocupata in aceasta perioada cu filmarile pentru primul ei lungmetraj in calitate de regizoare - un film despre razboiul bosniac - si nu se va putea implica intr-un alt proiect cinematografic mai devreme de primavara anului 2011. La randul sau, Brad Pitt participa la filmarile pentru lungmetrajul "Moneyball".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.