Toti pasionatii de film sunt invitati calduros sa ocupe un loc confortabil la cele mai noi premiere pe care le propun cinematografele in debutul lunii octombrie.
In plus, festivalurile de film din oras nu contenesc sa aduca cele mai noi si interesante productii si documentare din lume. Unica.ro va prezinta 3 filme ce ruleaza in acest weekend in oras.
  • Legende din regatul bufnitelor

"Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole” este aventura plina de fantezie, cu povesti eroice si luptatori inaripati, prinsi in batalii pe viata si pe moarte. Inspirat dupa volumele indragite ale scriitoarei Kathryn Lasky, regizorul Zack Snyder isi face debutul in filmul de animatie si este unul foarte reusit, asa cum apreciaza criticii.

Fascinat de povestile tatalui sau, Soren isi doreste sa ajunga ca eroii sai, dar este luat in deradere de ceilalti. Nu tarziu insa, Soren si fratele sau cad din varful copacului in ghearele Purilor, iar eroul nostru va trebui sa salveze regatul bufnitelor.

Jim Sturgess, Hugo Weaving sunt cei care vorbesc pe limba bufnitelor in cel mai nou film al renumitului Zack Snyder.



  • Agentii de rezerva
Cu o distributie de calibru inalt, "The Other Guys" reuneste intr-o sectie de politie, eroi priceputi, detectivi simpatici si politisti care viseaza cu ochii deschisi la momentele lor de glorie. Departe de colegii lor populari, Gamble si Hoitz dau pe neasteptate de un caz care se transforma in cea mai grozava crima din oras.

Regizorul Adam McKay ii pune la treaba pe “agentii de rezerva” Will Ferrell si Mark Wahlberg, alaturi de veteranii Dwayne Johnson, Samuel L. Jackson.

Citeste articolul integral pe Unica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.