Pe 9 octombrie, John Lennon ar fi implinit 70 de ani, asta daca Mark Chapman nu l-ar fi asteptat in fata casei sale cu un pistol in mana la data de 8 decembrie 1980.

Un artist digital a tinut sa marcheze cea de-a 70-a aniversare a lui Lennon si a produs o imagine a acestuia, dupa cum ar fi aratat artistul daca ar fi supravietuit atacului si ar fi trait pana in ziua de azi, transmite Daily Mail.

Cu toate ca au trecut aproape 30 de ani de la moartea acestuia, John Lennon inca nu le da pace agentilor FBI, care au confiscat in ultimele zile cererea de resedinta a acestuia de la niste colectionari care incercau sa o vanda pe internet. Documentul care continea amprentele cantaretului dateaza din 1976, cand acesta aplicase pentru drept de resedinta permanenta in Statele Unite. FBI-ul a confiscat documnetul de pe site-ul gottahaverockandroll.co, unde acesta urma sa fie vandut pentru suma de 63,000 lire. Agentii sustin ca un astfel de document nu avea voie sa iasa pe piata si momentan incearca sa afle felul in care aplicatia a fost obtinuta de colectionari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.