Celebrul cantaret italian a recunoscut ca este homosexual.

Dezvaluirea a fost facuta intr-un interviu acordat editiei italiene a revistei Vanity Fair in care spune ca vrea sa se indragosteasca de un barbat, scrie latingossip.com.

"Acum cativa ani am inceput sa ma analizez. A trebuit sa accept o serie de lucruri legate de relatia mea cu homosexualitatea. Astfel, la sfarsitul anului trecut am ajuns la concluzia ca vreau sa traiesc acea parte din mine, sa incetez sa o consider un monstru, ceva negativ", a declarat artistul, potrivit MEDIAFAX.

"Am fost atat de furios legat de zvonurile ca as fi gay, nu pentru ca nu as fi vrut sa se stie acest lucru ci pentru ca voiam sa am un barbat in viata mea care sa fi justificat barfele. In schimb eram singur. De ce? De ce ar trebui sa traiesc o viata dubla de care nu sunt capabil? Ma enerveaza cand aud vorbindu-se despre acceptarea homosexualitatii.O familie care imi accepta orientarea si atat nu imi ajunge, vreau sa inteleaga si sa continue sa fie langa mine. Acelasi lucru e valabil si in cazul prietenilor", a adaugat Tiziano.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.