Actorul britanic Norman Wisdom, faimos pentru rolurile sale in comedii, a murit la varsta de 95 de ani.

Sir Norman Widsom, unul dintre cei mai mari actori britanici de comedie, a fost numit Cavaler in anul 2000 de regina Marii Britanii.

Johnny Mans, care a fost impresarul actorului timp de peste 30 de ani, a declarat pentru Reuters ca “Norman nuu mi-a fost doar client, ci si cel mai bun prieten … Credeam ca va trai cel putin pana la 100 de ani”.

Nascut la 4 februarie 1915, Norman Wisdom si-a descoperit talentul actoricesc in timp ce era in armata si si-a facut debutul pe scena profesionista la varsta de 31 de ani, scrie DailyMail.

On anii '50 si '60 si-a castigat faima interpretad personajul Norman Pitkin. Printre filmele in care a jucat se numara "Trouble in Store", "One Good Turn", "The Square Peg", "Pe faza/ On the Beat" si "A Stitch in Time".

Cand a implinit 90 de ani, Norman Wisdom si-a anuntat retragerea de pe scena, petrecandu-si ultimii ani din viata intr-un azil de batrani din Isle of Man.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.