Dupa ce intreaga vara DJ Sava a dominat toate clasamentele cu hitul "I like ( The Trumpet)", acum revine cu un nou single "Love you" care cu siguranta se va dovedi a fi un hit intrucat are toate ingredientele necesare: vocea puternica a Ralukai, experienta de peste 20 de ani a lui DJ Sava in materie de muzica clubbing si colaborarea cu Connect-R ce reprezinta "sarea si piperul" acestei piese.

Chiar daca piesa "Love you" si-a facut aparitia online inca din vara intr-o varianta inregistrata intr-un show tv, aceasta a strans nenumarate comentarii favorabile si aprecieri, Dj Sava luand decizia de a satisface dorinta publicului si a lansa aceasta melodie ca single. Varianta finala este remasterizata si reprezinta o colaborare cu Connect-R, oferindu-i astfel calitatile necesare pentru un #1.

Dupa un lung sezon petrecut mixand pe litoral si in cluburile din tara si din strainatate Dj Sava se pregateste odata cu lansarea noului single "Love You" de un alt asalt asupra topurilor, avand numeroase surprize pentru fanii sai pe conturile sale de Twitter, Facebook si pe situl sau oficial!

"Ma bucur nespus sa constat ca muzica mea este apreciata si ca atat eu cat si Raluka avem agenda plina de show-uri in tara cat si in strainatate, aparitii tv, concerte. Piesa "Love You" a primit un feedback extrem de bun de la oameni importanti din industria muzicala, radio, presa & dj insa atunci cand a aparut prima oara online inregistrarea de la tv cu piesa, sincer... nu ma asteptam la atatea reactii pozitive! "Love You" este o piesa de feeling, transmite anumite stari... a fost o surpriza chiar si pentru mine! " declara Sava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.