Patru dintre copiii cuplului de actori Angelina Jolie-Brad Pitt vor incepe scoala si gradinita, saptamana viitoare, la Budapesta, in Ungaria, unde Angelina a inceput filmarile pentru un nou lungmetraj.

In timp ce Brad Pitt filmeaza lungmetrajul "Moneyball" in Boston (Statele Unite ale Americii), Angelina Jolie, in varsta de 35 de ani, i-a luat cu ea in Ungaria pe cei sase copii ai cuplului. Angelina Jolie filmeaza in aceasta tara o drama inspirata din razboiul bosniac si debuteaza cu aceasta ocazie in calitatea de regizor, scrie MEDIAFAX.

Actrita a anuntat, in luna august, ca va regiza si va juca intr-un film a carui actiune se petrece in timpul Razboiului Bosniac (1992 - 1995), intr-o declaratie data publicitatii de Inaltul Comisariat pentru Refugiati din cadrul ONU (ICNUR), organizatie pentru care Jolie este ambasadoare a bunavointei.

Pelicula va spune povestea unui cuplu de indragostiti, care se intalnesc inainte de izbucnirea razboiului, si va ilustra totodata impactul razboiului asupra relatiei lor.

"Angelina i-a inscris pe Pax si pe Maddox la o scoala franco-americana de elita, unde vor merge incepand de saptamana viitoare", a declarat o sursa. "Acea scoala are si gradinita, unde vor merge Zahara si Shiloh".

Potrivit unei alte surse, celebra actrita americana incearca sa le asigure copiilor ei un mediu cat mai placut si doreste sa isi faca cat mai multi prieteni in Budapesta.

"A venit la fiecare dintre vecini, le-a strans mana tuturor si s-a prezentat, ca si cum noi n-am fi stiut deja cine era", a declarat o alta sursa citata de revista People.

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt considerati a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, in ciuda faptului ca nu sunt casatoriti.

Cei doi au in prezent sase copii, dintre care trei sunt adoptati - Maddox, in varsta de noua ani, nascut in Cambodgia, Pax, in varsta de sase ani, nascut in Vietnam, si Zahara, in varsta de cinci ani, nascuta in Etiopia. Shiloh, nascuta in Namibia, in 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alaturi de gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline, nascuti pe 12 iulie 2008 la Nisa, in Franta.

Citeste si:
Cum să îl pregătești pe cel mic pentru prima zi de școală
Cum să îl pregătești pe cel...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.