Razvan Fodor s-a casatorit in vara cu Irina si in cateva luni va fi tatic.

"Planurile care priveau un copil existau de ceva timp, asa ca nu pot sa spun ca vestea ne-a luat prin surprindere. Singurul timing respectat a fost ca am asteptat sa termine Irina ultimul an de facultate", spune Razvan Fodor, potrvit protv.ro.

Insarcinata in patru luni,Irina Fodor nu stie inca daca va avea o fetita sau un baiat, insa isi doreste un copil sanatos. "O sa ne bucuram ca a venit pe lume si o sa il iubim la fel de mult orice ar fi", spune Irina.

"O sa avem chiar si ce sa-i povestim de la nunta parintilor lui la care a luat si el parte - ca tati a baut cu prietenii si a ascultat muzica rock toata noaptea, ca mami a fost cea mai frumoasa si s-a casatorit pentru buletin de Bucuresti", glumeste Razvan Fodor.

Si daca pentru o fetita numele este deja stabilit, dar tinut secret, Razvan spune ca va fi in incurcatura in cazul in care copilul va fi baiat. "Nu stiu cum o sa-l cheme, nu ne-am decis inca. Sunt mai atent atunci cand mamele isi striga copiii in jurul meu, poate ma inspira ceva", mai spune el, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.