Cu unghiile vopsite in negru, ochii fardati si pletele in vant, celebrul Ozzy Osbourne a dus publicul de la Bucuresti in delir.

Cu o atitudine degajata, "batranul" rocker nu le-a lasat fanilor, veniti cu mic cu mare, nicio clipa de respiro. "God bless you for coming here tonight. I love you, guys", a spus Ozzy. (Dumnezeu sa va binecuvanteze ca ati venit aici in seara asta. Va iubesc - n.red.).

Spre diferenta de "predecesorii" rockeri veniti in concert la noi in tara, Ozzy Osbourne a avut o constanta comunicare cu publicul, interactionand frecvent cu spectatorii. Acesta le-a dictat fiecare reactie, fanii tresarind pe fiecare acord de chitara al trupei.

Cu toate ca spectacolul era programat sa inceapa la ora 20:00, Ozzy a fost atat de nerabdator sa vada publicul roman, mai ales ca Zone Arena vibra la scandarile fanilor care il chemau pe rocker pe scena, incat si-a facut aparitia cu aproape cinci minute inainte de program.

In public se putea vedea din nou, ca la toate concertele "veteranilor" muzicii rock, de la persoane trecute bine de prima tinerete, pana la copii mici, veniti cu parintii si bunicii pentru a-l vedeam de Ozzy Osbourne si trupa lui de instrumentisti. In total, aproape 10.000 de oameni s-au strans la Zone Arena in seara zilei de sambata si au cantat impreuna cu formatia, de la vechile melodii din vremea "erei" Black Sabbath, pana la noile piese de pe ultimul album al lui Ozzy, "Scream", lansat in luna iunie.

Concertul a inceput cu piesa "Let me hear you scream", iar spectatorii continuau sa ii scandeze numele. Ozzy Osbourne s-a bucurat de cel mai receptiv public de anul acesta, multimea aplaudand si urland continuu. "Am o singura rugaminte:Sa fiti nebuni! Aveti permisiunea lui Ozzy sa va faceti de cap", le-a strigat de mai multe ori celebrul rocker fanilor. "Mai tare, strigati mai tare, nu va aud", spunea Ozzy mereu. Publicul i-a facut pe plac de fiecare data, iar cantaretul a dat dovada de un spirit exceptional, zambind continuu si transmitandu-le mesaje de recunostinta fanilor: "I f....g love you guys", spunea acesta dupa fiecare melodie.

Citeste si:
Ozzy Osbourne si-a anulat turneul din America de Nord pentru a urma un
Ozzy Osbourne si-a anulat...

Un alt detaliu placut al concertului l-a constituit furtunul cu spuma al britanicului, cu care si-a stropit constant fanii aflati in primele randuri, transpunand atmosfera de pe Zone Arena parca intr-un alt timp, pe vremea cand Rock-ul dictat pe scena muzicala, iar instrumenstistii erau zeii palpabili de zi cu zi.

Unul dintre cele mai impresionante momente ale concertului a fost cel in care Ozzy si-a legat steagul Romaniai la gat, unde l-a tinut pe durata intregului concert, sarutandu-l de mai multe ori in semn de respect pentru fanii sai din Romania.

Acesta a dovedit inca odata ca muzica nu tine cont de prejudecati si nu apleaca urechea la comentariile rasiste ale Europei.

Printre piesele celebra cantate de britanic s-au numarat: „Killer of Giants“, „I Don’t Know“, „Suicide solution“, „Paranoid“, "Crazy Train", "Shot in the Dark" si "Mama, I'm coming home". Dupa anumite melodii, rockerul se punea si in genunchi, transmitandu-le sarutari publicului si multumindu-le din nou de entuziasmul aratat.

Citeste si:
Ozzy si Jack Osbourne pornesc la drum in noul serial "In jurul...
Ozzy si Jack Osbourne pornesc...

Concertul s-a incheiat in jurul orei 21:45, dupa doua bisuri ale formatiei, la care Ozzy le sugerase fanilor ca in loc de aplauze sa strige "One more song, One more song" (Inca un cantec - n. red.), ceea ce acestia au si facut. "Trucul" a functionat de doua ori, trupa incheindu-si concertul dupa mai bine de o ora si jumatate, iar mult timp dupa ce Ozzy a parasit scena. publicul continua sa ii scandeze numele si sa cante refrene ale celebrelor sale melodii.

La onorabila varsta de 61 de ani, Ozzy Osbourne a dat dovada de energia unui pusti teribil de 20 de ani, sarind si fugind pe scena cu furtunul in mana, umpland boxele si pe el de spuma, din cap pana-n picioare. S-a bucurat ca un copil, novice in ale muzicii, de toate aplauzele publicului, aratandu-le romanilor ca desi canta in fata a mii de oameni de peste patruzeci de ani, inca nu si-a pierdut entuziasmul si este un artist care intradevar isi iubeste si isi respecta fanii.

Citeste si:
[Video] Trupa Black Sabbath se RETRAGE din activitate
Video  Trupa Black Sabbath...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.