Un misterios domn "Dragos" a pus la dispozitia parintilor Madalinei Manole o inregistrare din care reiese ca artista se droga, iar drogurile erau furnizate de sotul ei.

Potrivit cotidianului Ring, avocatul parintilor Madalinei Manole, Bogdan Barbuceanu, sustine ca pe inregistrare ar fi vocea lui Mircea Petru.

„Mi-am riscat libertatea sa-i procur ei droguri”, ar fi spus Petru.

Avocatul a spus ca aceasta fraza, cu drogurile, i-a rascolit pe parintii Madalinei, mai ales pe tatal ei, care acum isi pune intrebari privind bluzele cu maneci lungi purtate de vedeta in timpul verii.

„Daca este adevarat, va fi vai de capul lui - ii plang de mila si atunci o sa pun problema altfel, pentru ca un copilas care este nepotelul nostru nu poate sa aiba un asemenea tata!“, ar fi spus tatal Madalinei, potrivit avocatului Barbuceanu.

De asemenea, in cele aproximativ doua minute de inregistrare pusa la dispozitie spre ascultare de misteriosul ”Dragos”, Petru face referire si la soacra sa pe care o ameninta.

"Daca scorpia de ma-sa nu se potoleste pana la sfarsitul lui septembrie, voi pune doi moldoveni de-ai mei s-o termine", declara avocatul ca ar mai fi spus Petru Mircea in inregistrare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.