Naomi Campbell se afla din nou in centrul unor controverse, dupa ce renumitul model a pozat intr-un pictorial "sangeros" pentru revista Interview, despre care jurnalistii britanici sustin ca ar fi inspirat din franciza horror "Saw".

Naomi Campbell apare in acest pictorial, publicat in numarul din luna octombrie al revistei Interview, pozand intr-o rochie din piele neagra, in fata unui barbat gol, ce pare lipsit de viata, al carui corp este acoperit cu vopsea alba, pete de sange si numeroase tatuaje, scrie MEDIAFAX.

Decorul acestui pictorial pare inspirat din primul film al francizei horror "Saw", peretii si pardoseala salii de baie in care au fost realizate fotografiile fiind acoperite cu pete de sange.


Sursa foto: www.dailymail.co.uk

Intr-una dintre fotografii, renumitul model britanic, in varsta de 40 de ani, pozeaza asezata pe un scaun, iar "victima" ei, pe care o tine de gat cu un gest posesiv, este un barbat gol, culcat la picioarele sale, pe o pardoseala acoperita cu cioburi de sticla si pete de sange, relateaza dailymail.co.uk.

Intr-o alta fotografie, Naomi Campbell pozeaza in picioare, aplecata peste barbatul neajutorat, suflandu-i in fata fum de tigara.


Sursa foto: http://www.flickr.com/photos/chicagofabulous/5036001063/sizes/m/

Pentru mai multe fotografii click aici.

Naomi Campbell a pozat cu un sarpe pe ea

Naomi Campbell, in varsta de 40 de ani, este renumita pentru preferinta ei pentru fotografiile socante, celebrul model britanic pozand in trecut in bikini cu diamante sau intr-o rasa de calugarita de culoare rosie.

Recent, modelul britanic Naomi Campbell a pozat topless, cu un sarpe viu intre sani, pentru coperta editiei rusesti a revistei GQ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.