Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat.

Accidentul s-a produs joi, in jurul orei 8:00, pe podul care face legatura intre Gara de Sud din Ploiesti si iesirea catre Bucuresti, relateaza MEDIAFAX.

O soferita insarcinata in sase luni, aflata la volanul unei masini Dacia, nu a oprit la stop in momentul in care a incercat sa intre pe pod.

Dragan, aflat la volanul unui Renault inmatriculat in Bulgaria, se indrepta spre Bucuresti cand masina femeii a intrat pe banda sa de mers. Cantaretul nu mai putut evita impactul.

In urma coliziunii dintre cele doua masini, femeia a fost grav ranita. Ea a fost preluata de o ambulanta, dar la scurt timp a murit la spital.

Potrivit unor martori, Shobby ar fi incercat sa fuga de la locul accidentului, fiind oprit de un jandarm.

Purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Radu Dan, a declarat ca Madalin Dragan avea o alcoolemie de 0,99 la mie in aerul expirat.

La ora difuzarii acestei stiri, cantaretul se afla la Spitalul Judetean de Urgente Ploiesti, unde i se recolteaza probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, a mai afirmat reprezentantul Politiei Prahova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.