Humphrey Bogart, despre care s-a afirmat ca ar fi intretinut raporturi sexuale cu peste 1.000 de femei, se temea ca ar fi fost homosexual si din acest motiv s-a gandit de cateva ori sa se sinucida.

Pe marele ecran, Humphrey Bogart a interpretat intotdeauna roluri de barbati puternici, cerebrali si sofisticati, iar in viata personala era unul dintre cei mai renumiti amanti de la Hollywood, scrie MEDIAFAX.

Dovedind o preferinta evidenta pentru infidelitate, Humphrey Bogart a avut parte de trei mariaje nefericite, inainte de a-si intalni "sufletul pereche", actrita Lauren Bacall.

Inainte de casatoria lor din 1945, potrivit biografiei "Humphrey Bogart, the Making of a Legend" de Darwin Porter, actorul american ar fi intretinut raporturi sexuale cu peste 1.000 de femei, pe aceasta "lista" regasindu-se actrite celebre, precm Bette Davis, Jean Harlow, Marlene Dietrich si Ingrid Bergman.

  • Cu toate acestea, renumitul actor se temea ca era homosexual

Potrivit acestei biografii, in timpul celui de-al doilea sau mariaj - cu actrita americana Mary Philips -, Humphrey Bogart se temea ca a devenit impotent, si-a pus sub semnul intrebarii propria sexualitate si chiar s-a gandit de cateva ori la sinucidere.

Darwin Porter, autorul biografiei, un jurnalist care a lucrat la Hollywood in anii 1960, afirma ca Mary Philips a insistat pentru a avea o "casatorie deschisa", pastrand legatura cu fostii ei amanti si si-a petrecut noaptea dinaintea casatoriei cu Bogart din 1928 cu unul dintre prietenii actorului.

Potrivit acestei biografii, Bogart i-ar fi marturisit unui prieten: "Daca Mary nu ar inrautati lucrurile si mai mult... Atunci cand nu pot sa fac sex, isi bate joc de mine si ma ridiculizeaza. Nu ar fi trebuit sa ma casatoresc cu ea niciodata".

Unui alt prieten, actorul i-ar fi spus ca s-a gandit de cateva ori sa se sinucida: "Insa nu a mers niciodata mai departe de atat. Chiar nu pot sa ma imaginez taindu-mi gatul cu o lama".

  • Volumul "Humphrey Bogart, the Making of a Legend" va fi lansat in luna octombrie si are la baza o serie de memorii nepublicate si interviuri cu cativa dintre prietenii actorului.

Humfrey Bogart s-a casatorit pentru prima oara cu actrita Helen Menken in anul 1926, insa mariajul lor a durat doar un an. Casatoria lui Bogart cu Mary Philips s-a incheiat printr-un divort pronuntat in 1937. Un an mai tarziu, actorul s-a casatorit pentru a treia oara, de aceasta data cu Mayo Methot, despre care presa americana a scris la un moment dat ca l-ar fi injunghiat pe Bogart cu un cutit de bucatarie. Cuplul era cunoscut la Hollywood sub denumirea "Battling Bogarts" pe durata celor sapte ani de casnicie.
Citeste si:
Un barbat din SUA, condamnat pentru uciderea a 3 homosexuali in...
Un barbat din SUA, condamnat...

Humphrey Bogart si-a descoperit "iubirea vietii", asa cum a afirmat presa americana, in persoana actritei Lauren Bacall, pe care a cunoscut-o cu ocazia filmarii lungmetrajului "A avea sau a nu avea/ To Have and Have Not", turnat in 1944. Lauren Bacall a devenit cea de-a patra sotie a lui Bogart, casatoria lor fiind celebrata in 1945. Desi se spune ca cei doi actori au avut o relatie fericita, Humphrey Bogart a avut pe parcursul acestui mariaj o aventura de lunga durata cu coafeza lui, Verita Peterson.

Humphrey Bogart a murit in 1957 la varsta de 57 de ani din cauza unui cancer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.