Sarah Jessica Parker e un model de stil, clasa si rafinament.

Odata cu serialul „Sex and the city” si Carrie Bradshaw, personaj devenit alter ego-ul ei, Sarah a pus moda pe harta lumii. Chanel, Vivienne Westwood, Gucci, Prada, Fendi, Manolo Blahnick, Armani, Chloe ori Christian Louboutin nu mai sunt doar nume de designeri, case de moda si branduri, ci zeitati.

„Sex and the city” a cunoscut un succes colosal pentru ca imbina ingredientele perfecte: putina barfa, dragoste si problemele aferente, ceva sex si multa, foarte multa moda. Iar Sarah a intruchipat-o perfect pe Carrie, prototipul femeii puternice, cu mici dependente nevinovate: barbatul iubit, ciocolata si pantofii.

Carrie Bradshaw

Tinutele pe care stilistii serialului le-au ales pentru diva imbina marcile de top cu piesele vintage, intr-un melanj vestimentar exploziv.

Rochia alba, cu insertii aurii si floare supradimensionata pe un umar, asortata unor sandale Dior, nu putea fi purtata de oricine. E nevoie de mult sarm si de incredere in tine, iar Carrie le are din plin.

O alta tinuta memorabila este cea office-chic, cu iz masculin, pe care a afisat-o in prima parte a fimului „Sex and the city”. Pantalonii albi, la dunga, si vesta de la Ralph Lauren, indulcite cu o camasa roz i-au conferit personajului un aer elegant, dar incredibil de sexy. Un punct in plus pentru cravata neagra, scurta, prinsa voit neglijent.

Si daca am pomenit de filmul „Sex and the city”, sa ne amintim si de partea a doua, unde tinutele somptuoase si hainele exclusiviste au aparut cadru de cadru. Cu o pereche de Louboutin batuti in cristale, cu o rochie alba semnata Halston si ochelari de soare aviator aurii, Carrie si-a castigat titulatura de regina a Manhattan-ului.

33700, NEW YORK, NEW YORK, Tuesday, September 1, 2009, Sarah Jessica Parker films scenes on the set of Sex and The City 2 . Sarah Jessica reprises her role as Carrie Bradshaw in the film. Photograph: JGM, PacificCoastNews.com

Sursa articol: unica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.