Actorul, care filmeaza noul sau film la Buftea, a declarat ca dupa incheierea filmarilor nu va pleca singur din Romania, ci insotit de cineva drag, pe care o alinta "Lucy".

Jean-Claude Van Damme a declarat in emisiunea "Happy Hour", de la Pro Tv , ca a adoptat o catelusa maidaneza pe care doreste sa o ia cu el cand pleaca, la vila sa din Hong Kong.

"O sa o invatam sa vorbeasca un limbaj international. Cainii vorbesc cu ochii", a spus Van Damme, mentionand si ca mai are alti 15 caini pe care ii ingrijeste.

Actorul a povestit ca a gasit-o pe Lucy pe strada si ca s-a hotarat pe loc sa o ia in rulota sa de lux. "Era foarte bolnavioara, extrem de bolnavioara. Nu stiu daca pe altii ii impresioneaza cateii, dar mie imi pasa mult de ei. In viata mea am intalnit multi oameni si iubesc oamenii, dar animalele ma impresioneaza si mai mult, sunt atat de inocente si de neajutorate", a spus Van Damme, potrivit MEDIAFAX.

Cel mai nou film al lui Jean-Claude Van Damme, “Weapon”, se filmeaza zilele acestea in Bucuresti si la Buftea, in Studiourile MediaPro. Alaturi de Van Damme, in acest film joaca si o serie de actori romani, printre care Valentin Teodosiu, Florin Busuioc si Loredana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.