Invitata in emisiunea "The Oprah Winfrey Show", Jenny McCarthy a vorbit de relatia ei cu actorul Jim Carrey si de ce s-au despartit.

Jenny i-a dezvaluit celebrei prezentatoare TV, Oprah Winfrey, ca si-a dat seama ca relatia ei cu Jim Carrey incepe sa “scartaie” in momentul in care nimic nu mai era “amuzant si distractiv”.

"In primul rand, atunci cand nu mai e amuzant si distractiv, trebuie sa incepi sa-ti faci griji si sa-ti analizezi relatia
", a spus fosta vedeta Playboy, potrivit People.

In plus, vedeta a spus ca si-a dat seama ca nu este tipul de femeie care ar putea sa fie iubita unei celebritati.

“M-am uitat in sufletul meu. Cum se simte ego-ul meu? Ego-ul meu este ok. Sunt o mama luptatoare ( n.r. pentru fiul ei Evan, in varsta de 8 ani). Mereu am cazut in picioare si anul acesta stiu sigur cine sunt", a mai spus aceasta.

Jim Carrey si Jenny McCarthy s-au despartit

Dupa cinci ani de relatie, actorul Jim Carrey si Jenny McCarthy s-au despartit la inceputul lunii aprilie. Anuntul separarii a fost facut de cei doi pe conturile lor de pe Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.