Adela Bocskor, reprezentanta Romaniei la concursul "Miss Tourism Queen of the Year International 2010" din China a castigat titlul de "Miss Bikini Queen of the Year International 2010".

Potrivit Antena 3, romanca s-a clasat in Top 20 din 80 de concurente prezente in concurs.

Marele premiu a fost castigat de reprezentanta Coreei. Indonezia a ocupat locul I, Cehia, cel de-al doilea loc, China s-a clasat pe locul al treilea si Belarus pe al patrulea.

"Tinand cont de castigarea acestui titlu de frumusete international, Adela Bocskor este in acest moment mureseanca cu cea mai mare performanta in acest domeniu. Pe langa titlul obtinut in acest concurs de nivel international, Adela a fost remarcata si de reprezentantii a trei agentii de modeling de prestigiu", se arata intr-un cominat al organizatorilor, citat de gandul.info.

Adela Bocskor are 23 de ani, 1,74 metri inaltime si dimensiunile 90-60-90. Pe langa activitatea de model, mureseanca este sales manager in cadrul unei reprezentante auto din Targu Mures.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.