Cantareata Paula Seling va intra in competitia "Dansez pentru tine", care va fi difuzata de la mijlocul lunii octombrie la Pro Tv, informeaza postul de televiziune.

Dintotdeauna Paula Seling a avut dorinta ascunsa de a urma cursuri de dans, insa niciodata nu a avut determinarea sa o faca. A acceptat insa provocarea "Dansez pentru tine" ca pe un test, ca pe ceva nou in viata sa, dar si ca pe o dorinta de a lupta pentru o cauza buna.

"Ideea de a lupta cu toate armele pentru o cauza buna, de a te supune unor teste pentru a indeplini dorintele altor oameni - asta te educa, te formeaza. Vointa nu are limite atunci cand cineva depinde de tine, daca ar trebui sa treci de un obstacol, fiind singurul implicat, poate ca ai renunta mai usor. Acest context este perfect pentru mine. A fi mai bun pentru altii inseamna a schimba in bine ceva in tine", spune Paula Seling, citata de MEDIAFAX.

Artista recunoaste ca "Dansez pentru tine" i se pare un concurs extrem de greu si ca ii este frica de tot ce este necunoscut, insa stie ca are de partea sa perseverenta, ambitia, seriozitatea si dragostea pentru muzica. "Imi place sa ma supun la teste, sa fac lucruri noi. Vreau sa muncesc, imi place sa muncesc, sper, insa, sa fiu atenta sa nu intind coarda prea mult. Oboseala nu-mi prieste foarte bine", marturiseste cantareata.

Desi nu a dansat niciodata tango, Paula Seling l-ar putea alege ca dans preferat, pentru ca ii pare feminin si puternic in acelasi timp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.