O alta stirista a renuntat in aceasta toamna la statutul de femeie libera si, "de bunavoie si nesilita de nimeni", a intrat in randul maritatelor lumii. Simona Balanescu, editor prezentator la Realitatea TV, s-a casatorit cu Razvan Radulescu, barbatul alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de peste 7 ani. Cununia civila si ceremonia religioasa au avut loc in aceeasi zi, la o diferenta de doar 3 ore.

Asa se face ca jurnalista a fost nevoita sa-si demonstreze puterea de reactie pe care si-o exerseaza de ani de zile in presa si sa se aranjeze in mare graba pentru a fi o mireasa de vis, asa cum si-a dorit. Ea si alaiul de rigoare au ajuns la Biserica Sf. Elefterie, intr-o limuzina spectaculoasa, cu o punctualitate demna de Cartea Recordurilor.

Organizatorii evenimentului au fost luati prin surprindere si, pentru ca se bazasera pe proverbialele intarzieri ale mireselor, nuntasii au fost nevoiti sa astepte cateva minute pana la inceperea ceremoniei pentru ca nu sosisera lumanarile si buchetele de flori. Fotoreporterii au folosit din plin acest moment pentru o sesiune de poze artistice, din care au lipsit, e drept, trandafirii, dar nu si domnisoarele de onoare, trei la numar, de varsta prescolara, foarte fericite ca au toalete cu volanase si ,dificila" sarcina de a tine trena superbei rochii de culoare crem a miresei.

La ceremonia religioasa au reusit sa ajunga si cativa colegi ai Simonei, fosti sau actuali, mai norocosi ca evenimentul s-a petrecut in weekendul lor liber. Printre ei, Stelian Tanase, Mirela Vasadi, George Dumitrescu, dar si Corina Caragea, recent transferata la Pro TV, dar atasata inca de fosta ei vecina de pupitru al stirilor. Restul s-a multumit sa vizioneze la redactie caseta filmata de un coleg de-al lor.

Dupa momentul pirostriilor si dupa ce verighetele din aur alb si galben cu briliant au fost sfintite, distractia s-a mutat pe treptele sfantului locas, unde mirii au rabdat cu stoicism vreo 30 de minute de facut fotografii. Pe grupuri si grupuri, cu toti cei prezenti. Si, ca la orice nunta, au urmat. felicitarile, masa si dansul! Toate s-au petrecut la Palatul Snagov, unde nuntasii au avut parte, pe langa momente artistice cu Mioara Velicu, Irina Somesan, Anisoara Vlaicu si orchestra lui Petrica Pana, si de un spectaculos foc de artificii. Printre nuntasii care s-au distrat pe cinste s-a aflat si Robert Turcescu. Care a fost 100% incantat de eveniment si le-a dat bila alba mirilor.

La ora aparitiei acestor randuri, tinerii casatoriti se afla in luna de miere, in Antalia. Ei vor reveni la Bucuresti la jumatatea lunii si in mod cert vor da din nou o petrecere. De ,bun gasit", dar si pentru ca la 17 octombrie Razvan implineste 38 de ani..


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.