In urma cu patru zile, chiar de ziua ei de nastere, Romanita a primit cel mai frumos cadou pe care si-l putea dori: a aflat ca este insarcinata in 6 saptamani. Vestea a produs o mare bucurie in cuplul Romanita-Adrian, mai ales ca cei doi isi doreau de mult un copil. si daca pentru Romanita acesta ar fi primul copil, Adrian are experienta de parinte, el mai avand o fiica din prima casatorie.

Prin natura serviciului sau, Adrian Iovan are zbor la fiecare doua zile, fiind nevoit sa lipseasca de acasa destul de des noaptea. De curand, el a cerut sa-i fie anulate cursele de noapte, nemaidorind sa o lase singura pe sotia lui, mai ales ca aceasta este insarcinata in doua luni. "Sunt foarte speriata si incerc sa-mi revin. Nu pot sa uit imaginea acelui om care se afla in dormitorul nostru. Ma tem sa nu pierd sarcina din cauza socului, mai ales ca ne dorim atat de mult un copil", ne-a mai declarat Romanita.

Romanita, o femeie de succes. Conform topului celor mai bogati romani realizat de revista Capital, la mijlocul anilor '80, in timp ce urma cursurile Academiei de Studii Economice, specializarea Alimentatie publica si turism, Romanita a urcat si pe podiumul de prezentare. in 1990, femeia a intrat in industria modei, deschizandu-si propria casa in '92, iar doi ani mai tarziu primul magazin. Afacerile imobiliare i-au rotunjit averea, estimata acum la 5-6 milioane de dolari.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.