Cantaretul Eddie Fisher, un adevarat star in anii '50, a murit, la varsta de 82 de ani.

Artistul a murit, miercuri noaptea, in urma unor complicatii aparute dupa operatia la sold pe care acesta a facut-o intr-un spital din Berkeley., a anuntat fiica acestuia Tricia Leigh Fisher, scrie dailynews.com.

"A fost iubit si le va lipsi foarte mult celor patru copii: Carrie, Todd, Joely si Tricia Leigh, precum si celor sase nepoti. A fost un om cu un talent extraordinar", a declarat familia cantaretului, potrivit unui comunicat, citat de news.yahoo.com.

Pe langa cariera muzicala, in care a vandut milioane de dicuri, Eddie Fisher a devenit celebrul dupa ce a parasit-o pe sotia sa Debbie Reynolds, cu care a avut doi copii, Tod si Carrie Fisher, cunoscuta din filmul “Star Wars”, pentru a se casatori cu Elizabeth Taylor.

Mariajul cu celebra actrita nu a durat decat 5 ani pentru ca aceasta s-a indragostit de colegul sau de breasla Richard Burton.

Ulterior, Eddie Fisher a mai fost casatorit de trei ori, unul dintre mariaje fiind cu actrita Connie Stevens, cu care a avut doi copii, Joely si Tricia.

Din cauza scandalurilor din viata personala, cariera muzicala a lui Fisher nu a mai atins niciodata nivelul din anii '50, cand era un adevarat idol pentru adolescentele americane.

Printre cele mai celebre hituri ale artistului se numara “Thinking of You", "Any Time", "Oh, My Pa-pa", "I'm Yours", "Wish You Were Here", "Lady of Spain" si "Count Your Blessings".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.