In cadrul festivalului "Back To The 80s", ajuns deja la a doua editie, alaturi de renumitele trupe ale anilor 80 Saragossa Band si Weather Girls, Goombay Dance Band va incalzi publicul cu mega-hituri din anii 80.

La sfarsitul anilor 70 solistul Oliver Bendt a creat o trupa de succes cu un stil exotic. A mixat putin reggae cu multa pofta de viata si a adus publicului o muzica plina de soare, imaginatie si caldura sufleteasca.

Filosofia si felul de a fi ale localnicilor din insula Santa Lucia a fost oferit de Oliver europenilor. Rezultatul a fost intitulat Goombay Dance Band. Numele trupei a fost inspirat de un golf mic de langa St. Lucia, Carribean Goombay.

Trupa a „aterizat” in Europa cu "Sun of Jamaica", hit care a depasit zece milioane de difuzari pana in prezent. Au urmat si alte megahit-uri: "Aloha Oe", "Seven Tears", "Eldorado"; acestea sunt si astazi printre cele mai fredonate melodii in intreaga lume.

  • "Seven Tears" a cucerit British Chart in 1982, fiind Number One pentru trei saptamani consecutive. Deoarece pana la acea data nici un alt artist german nu ajunsese atat de sus in topurile din Marea Britanie, aceasta performanta a intrat in Cartea Recordurilor.

Goombay Dance Band nu s-a multumit doar cu atat si a obtinut numeroase distinctii dintre care cele mai importante sunt trei discuri de platina si douasprezece discuri de aur pentru vanzarile albumelor trupei.

  • Renumiti pentru implicarea lor in lupta pentru un mediu sanatos, membrii trupei Goombay Dance Band sunt vegetarieni convinsi. De aceea, ei au solicitat organizatorilor evenimentului meniuri complet vegetariene, bazate pe legume si fructe.

Pe langa Goombay Dance Band, in cadrul festivalului „Back To The 80s Fest”, pe scena Salii Palatului vor urca si legendarele trupe disco Weather Girls si Saragossa Band, care vor crea o atmosfera electrizanta, delectand publicul cu hiturile anilor 80.

Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe data de 31 octombrie 2010, incepand cu ora 20.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.