Un fan al Madonnei, arestat dupa ce a scris mesaje graffiti in fata resedintei cantaretei
Un admirator al Madonnei a fost arestat dupa ce a scris cateva mesaje cu graffiti pe trotuarul din fata unui imobil din New York in care artista detine un apartament, el cerandu-i astfel cantaretei americane sa accepte o intalnire cu el, informeaza bbc.co.uk.

Potrivit MEDIAFAX, pensionarul Robert Linhart, in varsta de 59 de ani, a fost arestat in cursul zilei de marti, dupa acest incident. El se confrunta cu trei capete de acuzare: vandalizare cu graffiti, opunere de rezistenta in momentul arestarii si posesie de arme albe. Politistii au recuperat din automobilul acestuia un spargator de gheata lung de 19 centimetri.

Un judecator din Manhattan a stabilit cautiunea la suma de 20.000 de dolari. Intr-unul dintre mesajele scrise pe trotuar, inflacaratul fan al Madonnei a scris: "M, universul ne-a adus impreuna pentru prima oara in 1992 si apoi, din nou, in acest an, in Praga. Intalneste-te cu mine, te rog".

La randul sau, avocatul admiratorului artistei a declarat pentru New York Daily News ca, in opinia lui, nu este o crima sa o adori pe Madonna, iar daca ar fi asa, atunci tribunalele ar fi mult mai aglomerate.

Robert Linhart, care a lucrat in cadrul departamentului de pompieri al municipalitatii newyorkeze, s-a pensionat in anul 1998.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.