Mai multi bateristi apartinand unor formatii rock de renume s-au alaturat unei campanii pentru instaurarea pacii in Sudan.
Razboiul civil din sudul Sudanului a facut doua milioane de victime si a lasat alte cateva milioane fara adapost intre 1983 si 2005. Din nefericire violenta domneste si acum in provincia sudaneza Darfur, conturandu-se intr-un real pericol de reluare a luptelor pe scara larga. La inceputul anului a fost lansat un clip care promova aceasta intiativa, relateaza Musichat.

Tobosari apartinand unor formatii precum Radiohead, Pink Floyd, Snow Patrol, Coldplay, Police si Stornoway, au lansat acum un nou videoclip pentru aceasta campanie, la nici o saptamana inainte de intalnirea marilor lideri ai lumii de la New York, de pe 24 septembrie.

Will Champion (Coldplay) a declarat: "Ritmul acestor tobe a trecut din Cairo in Accra, Barcelona, Sydney, Moscova si Tokyo, New York si Los Angeles. Este un strigat global catre liderii nostri, un strigat care ii indeamna sa faca mai multe eforturi pentru a preveni (re)intoarcerea conflictului si a violentelor in Sudan.".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.