Gala Records a lansat de curand un proiect inovator ca si concept, Kanza, ce reuneste sub titulatura sa: un DJ principal si instrumentisti sau vocalisti invitati periodic pentru a face parte din cea mai noua forma de a face muzica

Urmand a-si schimba componenta de la piesa la piesa, proiectul Kanza surprinde mereu prin stilul cameleonic si piesele cu influente balcanice ce incanta atat publicul larg cat si consumatorii de gen.

Proiectul se adreseaza in special DJ-ilor carora le ofera remixuri si mash-up-uri inedite ca si stiluri de muzica.

Cel mai recent remix realizat de Kanza este la faimoasa piesa a lui Gica Petrecu “Asta seara nimeni nu doarme”, fiind un mash-up cu 50 Cent – Ayo Technology!

Kanza a mai remixat si alte melodii de petrecere celebre printre care: Maria Tanase "Trenule masina mica" sau Gica Petrescu "Casuta Noastra".

In plus, Kanza este producatorul unor hituri precum: Heaven feat. Glance – Sexy Girl, Ryan & Radu – Rush Love, Delia – Sunshine, Lili Sandu feat. Moogly – Lee Lee.

Primul sau single se intituleaza “Do it”, piesa fiind foarte bine primita de radiourile de specialitate, reusind sa se deosebeasca de restul pieselor tip clubbing. Melodia adopta un ritm inedit imbinand sunetele lautaresti cu beaturile moderne, Kanza evidentiindu-se printr-o creatie originala ce indeamna la buna dispozitie si veselie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.